Gratis adverteren api

 

Klassiek Toscaans landhuis met zwembad

Klassiek Toscaans landhuis met zwembad
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
17974 keer sinds 07-02-2014, 09:42:18
Telefoon:
+31 (0)0393922580259
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

In dit landhuis in Toscane op het typische platteland van de Maremma beleef je een echte boerderijvakantie. De boerderij bevindt zich in een zeer panoramische positie, tussen velden, olijfbomen en bossen.
In het hoofdhuis zijn er drie middelgrote of grote appartementen. Vlakbij het hoofdhuis is er nog een gebouw waar vroeger de stallen waren. In dit volledig vernieuwde gebouw zijn er nog vier ruime appartementen, allemaal op twee verdiepingen. Elk appartement heeft een keuken in kastanjehout met Carrara marmer of een keuken in metselwerk met handgemaakte tegels, en uitgerust met microgolfoven en alle nodige keukengerief, een ruime badkamer met douche en haardroger, en een woonkamer met satelliettelevisie en een slaapkamer met een comfortabel bed.
De gasten kunnen behalve het prachtige zwembad ook gebruik maken van een grote gemeenschappelijke ruimte (op verzoek). Huisdieren zijn toegelaten.
De boerderij bevindt zich in één van de meest ongerepte natuurlijke gebieden van de Toscaanse streek Maremma en er worden biologische produkten verbouwd waaronder hoofdzakelijk extra-vergine olijfolie. De biologische produkten van de boerderij zijn bovendien te koop (olijfolie, wijn, marmelade,...) en zijn slechts beschikbaar binnen de limieten van de eigen produktie en van de natuurlijke en seizoensgebonden productiecyclus. 535MR

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)