Gratis adverteren api

 

Kindersurvivals bij Kids Outdoor Flevoland

Kindersurvivals bij Kids Outdoor Flevoland
Prijs:
€ 16.50
Bekeken:
10968 keer sinds 31-08-2011, 15:52:24
Telefoon:
+31 (0)365290318
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

WAT IS ER LEUKER DAN JARIG TE ZIJN... Eén dag per jaar wil je natuurlijk als jarige job helemaal in het middelpunt staan. Trakteren en kinderfeestjes, welke ouder zoekt niet voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor zijn of haar kind! Maak het feest compleet, want wij bij Kids outdoor survivals zitten boordevol kinderactiviteiten/feestjes die voor elke leeftijd geschikt zijn. Avontuurlijk, spannend, leuk, gezellig, creatief, wat je maar wilt, wij geven het. Bij ons kan en mag je lekker door onze geweldige moddersurvival tunnel kruipen, boogschieten, kano/vlotvaren, touwbruggen over en daarbij ga jij dus het survival avontuur aan. Wij hebben het allemaal. Voor jongens, meisjes of gemixt, het maakt niet uit. Neem je vrienden en vriendinnen mee en ervaar een dagje survival zoals je nog nooit hebt gehad. Ons geweldige survivalbos ligt nabij het water, waardoor wij bij mooi weer wateractiviteiten kunnen gaan doen zoals bijvoorbeeld: blind kanovaren en vlotvaren.

Voor de kids een hoogtepunt maar voor de ouders vergt het heel wat organisatie. Wat gaan we doen? Wie nodigen we uit? Kids Outdoor survivals zal alle ouders mogelijkheden en tips geven waardoor het voor de kinderen een geweldig verjaardagspartijtje wordt. Want zowel jullie ouders als ons enthousiaste team willen dat jouw verjaardagsfeestje helemaal goed verloopt en dat je hier nog jaren over na kunt praten. Jullie ouders willen natuurlijk, net als wij, er alles aan doen om jouw verjaardagspartijtje te doen slagen. Daarom hebben wij met zorg ons enthousiaste survivalteam uitgezocht, omdat wij, zijn net als jullie ouders/verzorgers, allemaal betrokken bij het feestje van De jarige job, JIJ DUS! Wij vieren dan ook met zijn allen feest.
Dus alle reden om bij Kids Outdoor survivals je verjaardag, schoolreisje, klassenuitje, sportteamuitje te vieren. Jullie zien, wij zijn op alle kinder survivalmarkten thuis!!!
O ja, het is voor Kids Only, dus papa en mama gaan niet mee tijdens jullie survival avontuur. Maar..... je ouders kunnen wel wachten onder het genot van een kopje koffie en/of drankje in ons gezellige survival loods, gelegen aan het survivalterrein.
Kom ook naar het Kotterbos!

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)