Gratis adverteren api

 

Blokart Pro 3M strandzeiler

Blokart Pro 3M strandzeiler
Prijs:
€ 3325.00
Bekeken:
8830 keer sinds 11-11-2016, 14:29:28
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Blokart Pro 3M strandzeiler

De Blokart Pro 3M is voor mensen die het beste eisen van hun materiaal. Geschikt voor Blokart sporters die er mee willen doen aan wedstrijd strandzeilen. De Blokart is geschikt voor jong en oud, man en vrouw (vanaf 9 jaar). De Blokart Pro 3M strandzeiler is geschikt voor windsnelheden van 4 tot 6 Beaufort. De wedstrijd strandzeiler is zeer snel op te bouwen en makkelijk te vervoeren in een kleine auto. Met de landzeiler kan je niet alleen op het strand zeilen, maar ook bijvoorbeeld op een voetbalveld, grote parkeerplaats of andere open ruimte(een ruimte van 60 meter bij 60 meter is al genoeg).
De Blokart Pro 3M is zeer degelijke en gemaakt van de beste top kwaliteit materialen. De wedstrijd strandzeiler heeft een lichtgewicht frame van gepolijst roestvast staal met een zeer hoge treksterkte en is beduidend sterker en duurzamer dan het standaard staal. De rest van de componenten van het frame zoals stuur, voorvork, achterkant zitting en de voetsteunen zijn gemaakt ook van roestvrijstaal. Door al deze gebruike materialen is het frame ongevoelig is voor corrosie zelfs met zoutwater.
De Blokart Pro 3M strandzeiler wordt complete geleverd met een comfortabele zittende stoel met gordel. Het zeil is 3M² en word geleverd inclusief alle touwen, schoten en katrollen. Het Blokart zeil is leverbaar in diverse kleuren: zwart, blauw, oranje en rood. De mast is gemaakt van lichtgewicht fiberglas delen die makkelijk in elkaar te schuiven zijn en hier door compact op te bergen en mee te nemen is. De strandzeiler wordt geleverd met handige draagtas waar je ook wielen onder kan zetten, waardoor de strandzeiler en accessoires makkelijk te vervoeren is. Ideaal als je op de fiets bent of grote afstanden moet afleggen. De Blokart Pro 3M set is Ready To Sail, en is snel klaar voor gebruik. De strandzeiler set bevat alles wat je nodig hebt, om in 5 minuten je Blokart rijklaar te maken, dus je kan in no-time gaan strandzeilen. Je hebt voor het in elkaar zetten van de Blowkart geen gereedschap nodig. Je zet eenvoudig de wielen onder de Blokart, klapt het stoeltje naar achteren en de mastvoet naar voren, en installeert het stuur. Dan zet je eenvoudig de mast in elkaar en schuift hem in het zeil. Vervolgens zet je de mast in de mastvoet van de Blokart te steken en je bent klaar om te gaan.
Voor de Blokart Pro 3M strandzeiler zijn ook diverse handige en leuke Blokart accessoires te verkrijgen. Waaronder bijvoorbeeld de onmisbare helm die een must-have is bij landzeilen, of de Blokart Pod die niet alleen comfort biedt omdat je meer uit de wind zit, maar ook extra snelheid geeft omdat de landzeiler met de Pod veel aerodynamischer is. Ook een schijfrem set is een zeer gewilde optie, de krachtige remschijf zorgt er voor dat je met de Blokart in no-time stilstaat. Ook zijn er schaatsen voor de Blowkart leverbaar waarmee je de strandzeiler snel kan ombouwen naar een echte ijszeiler waarmee je razend snel over het ijs kan zeilen.

Samenvatting Blokart Pro 3M strandzeiler:
1. Wedstrijd Blokart
2. Geschikt voor een grote doelgroep beginner en gevorderde
3. Complete strandzeiler set
4. Snel klaar voor gebruik
5. Later uit te bereiden met een ander zeil, mast enz.
6. Diverse opties leverbaar zoals een schaatsset zodat je de 3M om kan bouwen tot ijszeiler
7. Geschikt voor windsnelheden van 4 tot 6 Beaufort

De Blokart Shop De winkel om uw Blokart te kopen.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)