Gratis adverteren api

 

Win één van de 50 luxe scooters

Win één van de 50 luxe scooters
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
10037 keer sinds 28-01-2014, 12:19:36
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

TVLocal, een nieuw Brabants TV station dat in augustus van start hoopt te gaan is gestart met een "Landelijke" crowdfundingactie om de benodigde € 500.000 bij elkaar te krijgen. Om dit doel te bereiken, gaan we de donateurs ook belonen door het weggeven van gratis Ipad's, scooters en een gloednieuwe Dacia Duster. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag naar keuze te doneren om kans te maken op een prijs.

Win één van de 200 Apple Ipad 4 Retina 16 GB Wi-Fi t.w.v. € 500

U kunt als cadeau een Ipad winnen als u minimaal een donatie doet van € 10. Op iedere 250 aangemelde donateurs geven we één Ipad 4 Retina 16 GB Wi-Fi t.w.v. € 500 weg dus een kan van 1 op 250 om deze Ipad te winnen.

Win één van de 50 luxe scooters t.w.v. € 1200

U kunt als cadeau een scooter winnen als u minimaal een donatie doet van € 50. Op iedere 100 aangemelde donateurs geven we één "super de luxe" scooter t.w.v. € 1200 weg, dus een kans van 1 op 100 om deze scooter te winnen.

Win een Dacia Duster t.w.v. € 17.000

U kunt als cadeau een gloednieuwe Dacia Duster winnen als u een minimale donatie doet van € 1000. Wanneer zich 80 donateurs hebben aangemeld wordt de auto onder de donateurs verloot.

Ook als u niet in Noord-Brabant woont, maar toch ons crowdfundingproject wilt steunen dan stellen wij uw donatie zeer op prijs, en wellicht bent u wel de gelukkige winnaar van één van de vele cadeaus.

TVlocal gaat uitzenden in de woonplaatsen Berghem, Berlicum, Best, Biezenmortel, Boxtel, Cromvoirt, Den Dungen, Drunen, Empel, Engelen, Esch, Elshout, Gemonde, Geffen, Haaren, Haarsteeg, Halder, Heeswijk-Dinther, Helvoirt, Herpen, Heusden, Oudheusden, Herpt, Giersbergen, Hintham, ‘s-Hertogenbosch, Lith, Lith-Ooijen, Maaskantje, Macharen, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Ooijen, Oss, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Vlijmen, Vinkel, Vorstenbosch en Vught.

Er komt een scala aan programma's voor iedere doelgroep w.o. gemeentenieuws, politiek, politie, verenigingen, kerk en religie, jeugd en jongeren, Ouderen, evenementen, dagelijks nieuws, huizenjacht, felicitaties, sport, bedrijvennieuws etc.

We gaan kerkdiensten filmen, sportwedstrijden verslaan, evenementen bezoeken, een kijkje achter de voordeur, jongerenprojecten in beeld brengen, aandacht besteden aan plaatselijke problemen etc.

U kunt uw donatie doen via www.tvlocal.nl Wij rekenen op u !!!

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)